Oj oj oj…

Vi trodde verkligen att vi skulle ha mer tid över till att förmedla vad vi känner, gör och tänker i processen som kallas bröllopsplanering innebär, men så har det tyvärr inte varit.
Dagarna går och med går så menar vi egentligen att de springer iväg och de springer inte ens så där lagom fort, utan rör sig i en explosionsartat hastighet och det är först nu – efter snart fem veckors semester – som vi inser att tiden plötsligt börjar bli knapp. Om strax över en vecka så står vi där, vi blir man och hustru – ett steg som för bara några år sedan var otänkbart för mannen i huset. 

Vad är det då som förändrats tänker då kanske ni, svaret är enkelt: Allt! Ja, allt har förändrats men framförallt min (Christer) syn på livet och då i första hand framtiden – en tid som är omöjlig att styra och även omöjlig att förutspå. Men det kanske är just det som är det fina med framtiden? Att inget veta och tack vare sin ovisshet leva varje dag som om den vore den sista. Att inte oroa sig över småsaker, inte leta fel och helt enkelt ta dagen som den kommer och att njuta av varje ögonblick – oavsett vad som händer.

Idag skall vi ner och städa ur och ställa iordning festlokalen och imorgon skall det iväg och inhandlas lite småprylar. Så alla som känner att de har tid, lust och ork är välkomna att hjälpa oss! Hör av er per telefon så vi vet att ni är på väg!

Ha nu en riktigt trevlig dag!Vardagen tar över.

Det har tyvärr varit lite uppdatering på sistone. Det beror inte på att vi inte längre ser fram emot dagen D, det är snarare tvärtom – det är det enda vi ser fram emot!


Så just nu tar tyvärr vardagen över mycket av entusiasmen och det enda roliga som händer är att det var dag blir en dag mindre kvar till dagen D.

Finns det kanske något speciellt som ni läsare vill veta mer om?Hel(g)dag!

Heldag spenderad med den blivande brudens mor och far. Det har handlats, fixats och donats… Nu är det snart dags att äta en bit, det bjuds på grillad karré, pommes och sås – det blir nog kanongott!

Efter maten skall jag (Christer) kolla lite på en php-kod som strular… Hoppas på att det inte skall vara helt omöjligt att förstå sig på!

Ha det nu riktigt bra där ute!