Bilder på väg!

Nu har vi fått bekräftat att bilderna från bröllopsfotografen (Helena Sulce – Helenas Photo på Facebook) är på väg! Det skall bli helt underbart att kolla igenom alla bilder.
Vi kommer självklart även publicera ”alla” bilder här på hemsidan så snart som möjligt. Ni missade väl inte att ni kan skicka er bilder till oss på bilder@homp.nu!? Så ni som har bilder som ni vill dela med er av: Vad väntar ni på?Nervositet.

Nervositet: ”…tillfällig oro, av överkänslighet, av obalanserad rastlöshet…”

Dagarna går och snart är vi framme vid dagen med stort D – dagen D – dagen då vi blir man och hustru.

Klockan 15:00 på Lördagen den 15/8 i Ysane kyrka (S:ta Gertruds kyrka) går vår vigsel av stapeln – men vem har tid att tänka på det?

Kommer maten räcka? Kommer drycken räcka? Kommer brudens skor vara bekväma nog? Sitter brudgummens kostym snyggt? Är tajmingen mellan vigsel, mat, fest rätt? Kommer gästerna komma överrens? Kommer… Ja, som ni förstår så börjar nervositeten infinna sig och det är väldigt mycket som snurrar i våra huvuden och det är svårt att inte oroa sig över småsaker.

Men en sak är iallafall säker! Dagen D kommer bli en av de bästa dagarna i våra liv, oavsett vad som händer!

Nu kör vi!En månad kvar till dagen D.

Ja, nu är det bara en månad kvar till dagen D och det är först nu som jag (Christer) börjar känna en viss panik. En oro över att allt inte är klart, en oroa över att vi totalmissat något eller att något kommer gå åt skogen och vi då inte har en plan B.

Ni som redan gått igenom detta, vad är enligt er de absolut viktigaste sakerna som man absolut inte får missa?

  Allting börjar falla på plats.

Ja, nu när sista datumet (efter tidigare förlängning) för svar samt inbetalning av kuvertavgiften är nått så kan vi i detalj börja planera hur dagen D skall gå av stapeln. Vi ser fram emot att få dela vår dag med alla er som nu tackat ja!

Nu väntar bokning av mat, inköp av dryck, planering med prästen, planering ihop med toastmaster och toastmadame och mycket, mycket mer…

Tack!Sommaren kommer…

Ja, nu sägs det att sommaren snart är här! Det ser vi fram emot – sol, värme, semester och sist men långt ifrån minst – dagen D!
Imorgon är sista dagen för att lämna besked samt betala kuvertavgiften för er som ännu inte gjort det, för sen måste vi börja planera mer i detalj – baserat på antalet gäster, både i kyrkan och på festen efteråt… Så om du/ni ännu inte lämnat besked, gör det!

Vi tar emot svar via samtal, sms, mms, e-post, Facebook-inlägg, ja vi nöjer oss t.o.m. att få höra ert Ja eller Nej via en kompis mammas systers pojkväns låtsaskompis mormors föredettas lillasysters styvson… Ni fattar, vi vill helt enkelt bara veta om ni kommer delta (och hur mycket ni kommer delta) i vår stora dag – Dagen D!
PS. Glöm inte att gå in och ”Gilla” familjen Hansen & Morell Perssons hetaste medlem på Facebook: Eleanor. DS.Snart är det dags.

Vi vill rikta ett stort tack till alla er som hört av sig både för att tacka ja till vår inbjudan, men även till er som varit tvungna att tacka nej. Det betyder massor för oss att så många vill komma och dela dagen D och glädjen med oss.
Men… Då det tyvärr blivit lite missförstånd så förlänger vi nu datumet för svar samt inbetalning av kuvertavgiften till den 30/6.

Snart är det dags! Tack!Förtydligande.

De flesta, om inte alla, inbjudna har nu mottagit sin inbjudan och det har kommit till vår kännedom att det uppstått några frågetecken och här kommer därför ett förtydligande:

  • Vi önskar oss inga gåvor.
  • Kuvertavgiften täcker mat, dryck och övrigt tilltugg. (inkl. starkare dryck).
  • Vi glömde att informera om klädkod och det finns inget krav från vår sida på kostym. (Även om det uppskattas). Klädkod är med andra ord: Valfri klädsel. (Detta innebär att man som gäst väljer vad man vill ha på sig).

Vi hoppas att detta når alla berörda och vi hoppas att de som har frågor hör av sig till oss – nästan allt går att lösa. Telefonnummer och e-postadress finns i inbjudningarna.

Ha det så bra därute! Vi längtar och ser fram emot att fira dagen D med så många som möjligt av er!Datumet är fastställt!

Ja, nu är datumet fastställt. Den 15/8, klockan 15:00 är kyrkan bokad! Nu börjar det kännas på riktigt – inte för att det känts overkligt innan, men nu kan man på riktigt börja räkna ner till dagen D.

Både klänning och annat är fixat till bruden, festlokalen är inte bokad men trots det klar, klänning till Alva är inköpt och tack vare goda vänner är även kostym till brudgummen fixad. Nu börjar vi få klarhet i detta trots att vi till en början var oroliga att det skulle bli för tajt att planera in ett bröllop på mindre än ett halvår.

Mycket är kvar, men nu känns det som om vi är på banan med allt. Inom kort kommer inbjudningarna skickas ut – så håll koll i brevlådan!